TEKS UCAPAN PENGERUSI MAJLIS

SEMPENA FESTIVAL KESENIAN ISLAM POLITEKNIK ZON SELATAN 2011 Assalamualaikum w.b.t. dan salam sejahtera.. Kami bagi pihak majlis mengalu-alukan kedatangan dif-dif kehormat,para tetamu jemputan, tuan-tuan puan-puan dan pelajar yang dikasihi ke Majlis Festival Kesenian Islam Politeknik, peringkat Zon selatan 2011 Untuk makluman PARA hadirin sekalian, majlis akan bermula sebentar lagi. MC NIZAM Oleh itu tuan-tuan dan puan-puan serta hadirin sekalian diminta mengambil tempat. Majlis memohon kerjasama daripada para hadirin sekalian untuk tidak mengaktifkan telefon bimbit ,para hadirin diminta berdiri ketika ketibaan yang berbahagia’ DATUK HAJI MOHLIS BIN JAAFAR UCAPAN PENGUMUMAN Mengumumkan ketibaan Yang Berbahagia TUAN HAJI AZIZI B. LIN •Para hadirin diminta berdiri (majlis diteruskan dengan nyanyian lagu) Negaraku Lagu negeri Johor Lagu Transformasi Dan lagu Politeknik Malaysia

MC JULIA

Seterusnya dijemput Ust. Senusi b. Lebai Ismail untuk memimpin bacaan ikrar. Dipersilakan.

Para hadirin sekalian dijemput duduk.

MC NIZAM

MUKADIMAH ALHAMDULILLAH……….. UCAPAN ALU-ALUAN SENARAI VIP DAN JEMPUTAN 2. Pengarah Politeknik Johor Bahru Yang Berusaha (,TUAN HAJI AZIZI B. LIN) 3. Timbalan Pengarah (Akademik) PJB Yang Berusaha En SahulHamed Bin Abdul Wahab,

Timbalan Pengarah (Sokongan Akademik) PJB Yang Berusaha Puan Hajah Suzana Bte Hashim. Majlis mempersilakan Al-fadhil Ustaz Hamdi Bin Yaacob untuk memimpin bacaan doa. Ketua-ketua UNIT. Moga kedatangan tahun baru ini membawa bersama semangat untuk lebih cemerlang dan azam untuk menjadi yang lebih baik daripada sebelumnya. Majlis dengan hormatnya mempersilakan.* 9. marilah kita sama-sama memohon taufik dan hidayah sempena perhimpunan ini. seluruh rakan sekerja di Politeknik Ibrahim Sultan. MC JULIA ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH. Setinggi-tinggi kesyukuran dipanjatkan ke hadrat illahi kerana dengan limpah dan kurnianya dapat kita bersama-sama dalam Majlis Perhimpunan Bulanan Warga MC NIZAM Kerja Politeknik Ibrahim Sultan buat kali pertama di tahun baru 2012.TEKS UCAPAN PENGERUSI MAJLIS SEMPENA FESTIVAL KESENIAN ISLAM POLITEKNIK ZON SELATAN 2011 4. 10. MC JULIA . BACAAN DOA Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang dengan limpah kurnianya. Masih belum terlambat bagi kami di Jabatan Pengajian Am untuk mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada sahabat-sahabat. MC NIZAM & MC JULIA Hadirin dan hadirat yang dihormati.. Pensyarah-pensyarah.. seluruh warga kerja Politeknik Sultan Ibrahim serta hadirin dan hadirat sekalian. MC NIZAM 8... Ketua-ketua jabatan.

MC NIZAM UCAPAN ALU-ALUAN OLEH – PENGARAH PJB Hadirin yang dihormati.. Dikesempatan ini.. Ucapan tahniah. SELAMAT HARI LAHIR kami ucapkan kepada: MC JULIA MC JULIA . Majlis dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh Pengarah Politeknik Johor Bahru Yang berusaha. kami mewakili seluruh warga Politeknik Ibrahim Sultan ingin mengalu-alukan kedatangan ahli baru ke dalam pasukan kita.. selamat mencurah bakti dan selamat datang kami ucapkan kepada: Kepada yang dipanjangkan usia menjelang tahun baru yang semakin mencabar ini. Majlis dengan hormatnya mempersilakan.TEKS UCAPAN PENGERUSI MAJLIS SEMPENA FESTIVAL KESENIAN ISLAM POLITEKNIK ZON SELATAN 2011 Pihak majlis mengucapkan jutaan terima kasih kepada Al –fadhil Ustaz di atas bacaan doa itu tadi. Tanda melengahkan masa. LIN. MC JULIA Pihak majlis mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang berusaha Tuan Pengarah di atas ucapan yang disampaikan sebentar tadi. TUAN HAJI AZIZI B..

/ Kalau ada jarum yang patah Jangan disimpan didalam peti Perhimpunan kita selesailah sudah Jumpa lagi di lain kali SEKIAN. JULIA .TEKS UCAPAN PENGERUSI MAJLIS SEMPENA FESTIVAL KESENIAN ISLAM POLITEKNIK ZON SELATAN 2011 PENGUMUMAN Terdapat beberapa pengumuman untuk disampaikan kepada semua antaranya: JPA JMSK UKPA ULPL PERPUSTAKAAN HEP JPH JRKV JKE JKM MC NIZAM Dengan ini. WABILLAHI TAUFIK WAL HIDAYAH WASSALAMU ALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH. perhimpunan kita juga telah sampai ke penghujungnya. Kami akhiri dengan serangkap pantun. juga semua pihak yang telah bertungkus lumus dalam usaha menjayakan Perhimpunan Bulanan kali pertama ( MC JULIA) untuk sessi 2012. Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua yang hadir.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful