Anda di halaman 1dari 19

Bagaimana Hendak Menjadi Jutawan

Disunting oleh Sharonda, Ben Rubenstein, Travis Derouin, Howarthe dan 104 lain-lain

Pin Ia
Perkara

EditBincangkan

Ramai orang bercita-cita untuk menjadi jutawan tetapi tidak ramai yang bersedia untuk dimasukkan ke dalam usaha dan mengubah minda mereka untuk mencapai kejayaan ini. Dalam dunia di mana menjadi jutawan kini sasaran baru untuk yang kaya, menjadi jutawan adalah satu kemungkinan yang sebenar untuk banyak Joe purata dan ia kebanyakannya datang ke pengurusan yang baik, pemikiran yang waras dan kadang-kadang risiko dikira. Menjadi jutawan tidak akan berlaku hanya dengan duduk di sana dan berdoa untuk wang atau memasuki loteri setiap minggu dan ia tidak akan berlaku dengan hanya membaca bagaimana untuk membuat ia berlaku - selepas belajar apa alat untuk digunakan dan minda untuk menerima pakai, yang lain usaha sebenar sehingga anda benar-benar melakukan sesuatu untuk mencapai matlamat ini.
EditLangkah

Minda

1. 1
Percaya dalam matlamat untuk menjadi jutawan. Ini bukanlah sesuatu untuk membincangkan dari segi "kemungkinan" atau "maybes". Anda mesti percaya bahawa kedua-dua anda layak untuk menjadi dan akan menjadi jutawan. Ramai orang tidak benar-benar percaya mereka berhak lebih banyak wang daripada apa yang mereka telah mendapat. Malah, ramai orang kekayaan diskaun sebagai buruk, kotor, jahat dan sesuatu yang hina untuk meneruskan. Namun, ini tidak menghiraukan hakikat bahawa wang mewujudkan peluang kedua-dua untuk diri sendiri dan untuk orang lain. Dengan lebih banyak wang, anda boleh membantu lebih ramai orang sama seperti anda boleh membantu diri sendiri. Sebagai contoh, anda akan mempunyai peluang yang jauh lebih besar untuk membantu orang lain melalui derma amal, mentor, mewujudkan projek-projek yang orang boleh menjadi sebahagian daripada dan mungkin juga menyediakan peluang pekerjaan jika anda seorang ahli perniagaan. Tiada seorang pun daripada perkara-perkara ini adalah sebab-sebab tercemar bagi yang ingin menjadi kaya.

Menentukan bahawa anda tidak layak untuk menjadi kaya adalah sama seperti menentukan untuk undervaluing sendiri. Jangan meneruskan laluan ini berfikir apa-apa lagi. Anda berhak untuk mendapat ganjaran untuk kerja-kerja keras dan pemikiran keras yang anda dimasukkan ke dalam usaha anda. Putuskan apa yang anda merancang untuk melakukan dengan nasib baru anda dijumpai. Jika anda tidak mempunyai idea apa yang anda akan lakukan dengan kebebasan anda baru ditemui, kemungkinan ia akan menjadi lebih sukar mempunyai wang daripada tidak. Wang tidak kebahagiaan sama. Jika anda sudah mempunyai satu juta dolar, apa yang anda akan menghabiskan hari anda lakukan? Menjawab soalan itu juga mungkin menjadi jawapan kepada bagaimana anda perlu pergi tentang membuat berjuta-juta anda. Ikut minat anda. Adakah anda seorang yang berlaku di sekeliling berkata "Saya tidak mahu menjadi kaya", dengan udara kebanggaan pada apa yang anda akan melalui?Pertimbangkan apa yang anda akan berfikir jika saudara jauh kaya meninggal dunia dan meninggalkan anda beberapa juta. Adakah anda masih mengatakan, "Oh mengambil wang yang jauh dan memberikannya kepada orang lain. Saya tidak mahu menjadi kaya." Bersikap jujur dengan diri sendiri.

2. 2
Memutuskan apa motif anda untuk menjadi jutawan adalah. Jika anda sedang bergelut dengan "hina" pemikiran tentang mengejar wang, tukul mereka keluar sekarang.Jika anda tidak menghadapi mereka, mereka akan anjing anda dan mengganggu keupayaan anda untuk menjadi jutawan. Mereka dengan mudah boleh menghakis kepercayaan anda yang anda boleh atau layak untuk menjadi jutawan dan bahawa anda mempunyai

apa yang diperlukan untuk membuat dan mengekalkan tahap ini wang dalam kehidupan anda. Tanya diri anda:
o

o o

Kenapa saya berfikir bahawa mempunyai lebih banyak wang adalah hina? Adakah kerana saya terlalu takut untuk meletakkan diri saya di luar sana, untuk mengumumkan kepada dunia, namun secara halus, bahawa saya tidak takut untuk membuat lebih banyak wang? Atau adakah saya hanya tidak percaya bernilai diri saya dan setiap hari meyakinkan diri saya bahawa saya tidak boleh membuat lebih banyak wang daripada apa yang saya lakukan sudah? Adakah saya suka idea gaya hidup yang selesa? Apa yang kira-kira yang menyebabkan saya perlu untuk melawan mendapat lebih banyak wang dalam hidup saya? Sekiranya saya mengikat diri ke bawah untuk "cukup berhampiran adalah cukup baik" wujud setiap masa? Saya boleh diganggu meletakkan dalam bekerja keras untuk mendapat ganjaran?Sama ada ini adalah keras intelektual atau fizikal kerja adalah tidak di sini dan tidak ada - ia adalah orang yang jarang sekali yang mempunyai berjuta-juta jatuh di atas riba mereka tanpa memasukkan usaha. Dan bagi orang-orang yang mewarisi atau menang berjuta-juta mereka, hasil akhir sering salah urus yang melibatkan kerana nilai mereka yang berjuta-juta adalah berkurangan oleh kekurangan pemahaman usaha yang diambil untuk mendapatkan mereka di tempat pertama. Jadi bersedia untuk menghargai peluang untuk dimasukkan ke dalam usaha. Bagaimana ghairah saya tentang menjadi jutawan? Anda perlu ghairah atau anda tidak akan kekal fokus. Adakah saya mempunyai keutamaan lain yang lebih kuat daripada mensasarkan menjadi kaya? Soalan ini adalah benar-benar penting. Ia tidak salah untuk mengatakan "ya, saya lebih suka tinggal di tepi laut dan cat sepanjang hari". Itu pilihan anda dan jika ia membuatkan anda bahagia, pergi bersamanya. Walau bagaimanapun, anda tidak boleh mengimbangi apa-apa usaha (usaha biasanya kreatif) dengan keinginan untuk menjadi jutawan, jadi jangan cuba untuk mengimbangi kedua-duanya. Pilih satu atau yang lain dan berpuas hati dengan pilihan.

3. 3
Jangan mengelirukan kebebasan kewangan menjadi jutawan dengan menjadi spendaholic didorong glamor. Ini imej kedua adalah bertentangan dengan seorang jutawan yang benar. Kebanyakan jutawan mempunyai pemikiran yang agak berjimat, bersedia untuk melabur wang lagi dan lagi, menjaga mata berhati-hati ke atas wang yang telah mereka lakukan dan mencari jalan untuk terus berkembang itu. Ia sering kurang kaya atau orangorang yang baru kaya tetapi kurang tumpuan masa depan yang berbelanja besar pada semua perangkap kekayaan kepada bukti keupayaan mereka untuk berbuat demikian (dikenali sebagai "aspirationals", orang-orang yang mahu menjadi kaya, bertindak kaya tetapi tidak kaya). Teruskan seperti itu dan tidak lama lagi wang itu berjalan kering apabila ia tidak seimbang dengan

pelaburan berterusan yang betul dan pertimbangan untuk terus mengekalkan potensi penjanaan pendapatan awal juta atau demikian. Walaupun menjadi glam dan mewah adalah hak anda, hanya berkelakuan cara ini jika anda juga menjalankan pengiraan berhati-hati di belakang tabir untuk melindungi diri anda daripada kerugian yang besar dan anda masih sangat berorientasi pada penyelenggaraan masa depan kekayaan anda.
o

Jutawan A tidak perlu mempunyai rumah, kereta sukan, almari pakaian yang lebih besar daripada rumah, semua berlian seseorang mungkin boleh pakai, dan lain-lain Ini adalah imej glamor, tidak semestinya manifestasi kepuasan. Malah, jika anda tidak bekerja di luar tujuan yang lebih besar untuk hidup, semua ini perhiasan adalah gangguan semata-mata yang akan menghalang anda daripada memberi tumpuan kepada apa yang benar-benar perkara-perkara dalam kehidupan. Menjadi jutawan bukanlah jawapan kepada semua masalah yang anda tidak boleh diganggu untuk menghadapi dalaman.

4. 4
Menghilangkan frasa "jika hanya" dari perbendaharaan kata anda. Ia akan sentiasa memegang anda kembali. Jika hanya anda mempunyai wali wanita seorang bayi dongeng, anda tidak perlu artikel ini, jadi ia adalah masa untuk mendapatkan sebenar. Kesihatan dan stamina

1. 1
Berada dalam kesihatan yang baik sebelum memulakan perjalanan untuk menjadi jutawan. Membuat wang dan membuat keputusan yang baik yang mewujudkan lebih banyak wang dalam hidup anda memerlukan anda berada di dalam keadaan yang baik.Menjaga kesihatan, makan dengan baik dan menjaga badan anda. Ia adalah kesihatan anda yang akan memberikan anda dengan tenaga dan sumber yang diperlukan untuk memastikan berlaku komitmen untuk menjadi jutawan. Jika anda mengabaikan kesihatan anda dan membolehkan diri anda ditenggelami oleh tekanan, keletihan, keraguan dan kebencian, maka anda jauh lebih cenderung untuk berjaya.

2. 2
Jadi gigih. Kejayaan memerlukan keupayaan untuk menyimpan bangun selepas kegagalan. Akan ada banyak kegagalan yang anda cuba untuk mencari cara terbaik untuk membuat satu juta atau lebih. Ini bukan mengenai jaringan keselamatan gaji purata dan perintah bos dipenuhi setiap hari. Untuk menjadi jutawan, anda perlu bersedia untuk membuat keputusan yang tidak akan sentiasa berjaya tetapi jika risiko tidak diambil, maka potensi untuk kejayaan tidak akan tercapai sama ada.
o

Adakah anda baik-baik saja dengan dihina? Tidak, beberapa orang akan mengatakan ya kepada itu. Walau bagaimanapun, anda perlu bersedia untuk berhadapan dengan penghinaan apabila perkara pergi begitu salah bahawa orang mempunyai smirks besar pada muka dan menganggukkan jari mereka pada anda berkata "saya memberitahu anda supaya" mereka. Menyedari bahawa bertindak seperti yang menjadikan mereka berasa baik tetapi ia juga merupakan peluang untuk anda belajar daripada apa yang telah tidak bekerja. Berus penghinaan, menganalisis apa yang telah salah dan bermula sekali lagi. Dan sekali lagi. Sehingga anda mendapat dengan betul. Kelihatan seperti orang bodoh datang dengan wilayah, jadi anda lebih baik akan mendapat digunakan untuk ia.

3. 3
Semak keyakinan diri anda. Jika ia rendah, kini adalah masa untuk membinanya. Harga diri yang tinggi (bukan penyerapan diri) dan keyakinan diri yang baik adalah ciri-ciri penting untuk membantu anda dalam perjalanan anda. Walau bagaimanapun, jangan biarkan ini melambatkan anda. Anda

boleh palsu sehingga anda membuat ia dan lebih banyak anda berlatih menjadi yakin, lebih cepat ia menjadi sebahagian daripada yang anda sebenarnya.
o

Jika anda mempunyai masalah dengan bagaimana orang lain melihat anda, menjadi jutawan akan menjadi sukar. Anda risiko yang dibebani dengan mencuba untuk meredakan jangkaan mereka dan bukannya menjalin laluan ke hadapan yang meningkatkan peluang anda untuk menjadi kaya. Orang akan berfikir apa sahaja yang mereka fikir apa sahaja yang anda lakukan, sekurang-kurangnya memberi mereka sebab untuk berfikir ia! Pastikan untuk kekal sederhana dalam pandangan walaupun. Keyakinan diri bukan tentang menunjukkan egois kekayaan!

4. 4
Sedar sekarang bahawa orang ramai akan berdiri di jalan anda. Anda akan dikagumi dan dibenci semua sekali gus. Akan sentiasa ada sekumpulan orang yang berdiri di sebelah mengejek atau naysaying pilihan orang-orang yang berdiri dan membuat keputusan untuk melakukan perkara-perkara yang besar untuk diri mereka sendiri. Malah jika anda rahsia squirreling jauh wang dan tidak membuat paparan terang-terangan menjadi kaya, orang akan merasakan bahawa anda melakukan yang lebih baik dan hidup dengan bimbang yang kurang daripada mereka dan itu sahaja merunsingkan beberapa cukup untuk melepaskan kemarahan mereka sendiri dan kegusaran anda cara.Mengharapkan ia tetapi tidak mengambil sendiri. Membangunkan kulit yang tebal dan hati yang belas kasihan yang besar. Selagi anda telah diperiksa motif anda untuk menjadi jutawan, anda sudah perlu tahu dalam diri anda bahawa apa yang anda lakukan untuk menjadi kaya adalah nilai kepada dunia secara keseluruhannya.
o

Orang biasanya cuba untuk menghalang anda untuk salah satu daripada dua sebab.Jika mereka mengambil berat tentang anda, mereka akan bimbang bahawa anda akan gagal dan kecewa atau dirosakkan oleh pengalaman. Jika mereka tidak begitu banyak mengambil berat tentang anda, ia mungkin bahawa mereka bimbang tentang anda menunjukkan kepada mereka untuk tidak dapat merebut inisiatif untuk memperbaiki kehidupan mereka kerana anda ingin lakukan. Cara terbaik untuk menangani kebimbangan jenis sama ada tidak adalah untuk berurusan dengan mereka. Tarik diri dengan segera dari negatif dan mendengar sebab-sebab anda sendiri untuk melakukan kepada trajektori ini.

5. 5
Mencungkil rasa anda lucu. Anda akan memerlukannya. Membuat wang memerlukan bersifat fleksibel dan rasa yang sublimely tidak masuk akal. Jangan biarkan diri anda akan dikecewakan oleh sikap terlalu serius yang lain dan seterusnya, jangan terlalu serius mengenai permainan wang itu sendiri. Dengan segala cara menjadi sangat serius tentang peraturan permainan dan bagaimana untuk bermain tetapi tidak begitu terperangkap

dalam permainan itu sendiri yang anda mengambil diri sendiri terlalu serius dan lupa untuk menikmati usaha. Tindakan

1. 1
Fikirkan tentang menjadi jutawan. Sekarang anda telah melakukan itu, menghentikannya. Ia adalah masa untuk mula melakukan sesuatu yang sebaliknya. Walau bagaimanapun, jangan meluangkan masa membaca nasihat jutawan lain. Buku-buku yang sesuai untuk dibaca termasuk:
o o

Thomas J Stanley, The Millionaire Next Door (2004) dan Pemangku Hentikan Kaya ... dan Mulakan Hidup Seperti Jutawan Tanah (2009) Alexander Green, Portfolio Fishin Pergi '.

2. 2
Hentikan perbelanjaan dan berjimat cermat. Ini adalah elemen utama untuk menjadi jutawan. Sama ada anda mempunyai wang dalam simpanan atau anda menghabiskan pada sesuatu. Anda tidak boleh mempunyai keduaduanya jika anda berhasrat untuk menjadi jutawan. Kebanyakan jutawan (nilai bersih sebanyak $ 1 juta kepada $ 10 juta) yang hidup kehidupan yang sangat berjimat dan kos efektif, tanpa hyper-perbelanjaan. Ini termasuk:

o o o

Pastikan kos kediaman anda di bawah setengah juta dolar. Jangan membeli rumah kedua; menyewa rumah percutian anda sebaliknya. Jangan membeli bot. Sewa satu apabila anda memerlukannya.

o o o o

o o

Membeli pakaian yang berkualiti tetapi tidak membayar harga yang tidak masuk akal.A saman di bawah $ 400 adalah kira-kira apa yang anda perlu membayar. Memakai jam tangan murah, barang kemas dan aksesori. Jangan mengumpul benda-benda. Memandu kereta dipercayai tetapi berpatutan jenama biasa. Elakkan prestij dan jenama mewah. Mereka perkara yang sama berulangdibungkus dan disasarkan aspirationals dan mereka yang mempunyai berjutajuta lebih daripada anda mungkin akan pernah mendapatkan. Tetapi ingat, anda boleh mempunyai beberapa berjuta-juta jika anda menghabiskan bijak. Hentikan menyamakan perbelanjaan dengan kebahagiaan. Sejumlah sekali tidak-menang untuk berfikir. Berhenti membandingkan diri anda kepada orang lain dan cuba untuk bersaing dengan mereka melalui perbelanjaan.

3. 3
Nikmati lebih halus dan benda-benda mahal sering percuma atau sekurang-kurangnya dalam hidup. Jika perlumbaan tentang bandar dalam Ferrari dan hidup gaya hidup champagne pada gaji anda keseronokan anda, lupa menjadi jutawan bila-bila masa tidak lama lagi. Menjadi jutawan bermakna menikmati kurang menonjol, perkara yang mudah dalam kehidupan, seperti:
o o o o o o o o o o

Melawat muzium, galeri seni, zoo, rizab alam semula jadi, taman, acara sukan Menghiburkan rakan-rakan dan menghabiskan masa dengan kawan-kawan Masyarakat sukarela dan aktiviti, yang terlibat Melawat perpustakaan dan tempat-tempat lain sivik Perkebunan, kraf, lukisan, menjaga haiwan peliharaan, dan lain-lain Mengumpul wang untuk badan-badan amal dan sebab-sebab yang tercinta atau pinjaman tangan Mengikuti kegiatan rohani termasuk memikirkan gambar yang lebih besar Menghabiskan masa dengan keluarga semua peringkat umur Bersenam seperti berjoging, berjalan, berlari, berbasikal dan berenang Belajar, menghadiri kuliah, menulis puisi, dan lain-lain

4. 4
Hidup di bawah kemampuan anda. Sama ada atau tidak anda memilih untuk mengikuti cadangan yang berikutnya tentang mendapatkan ke dalam perniagaan, hidup di bawah kemampuan anda adalah bahagian yang penting dalam mengumpul kekayaan atas barangan. Dalam usaha untuk melakukan ini mengalihkan tumpuan anda daripada apa yang penting kepada anda. Apa pelbagai pencapaian dan pengiktirafan yang anda mahu dalam hidup yang tidak melibatkan penggunaan?

5. 5

Pertimbangkan apa yang anda lakukan sekarang. Jika anda berada dalam tetap, pekerjaan bergaji, kemungkinan bahawa anda tidak akan menjadi jutawan, walaupun anda melepaskan hampir segala-galanya dan hidup seperti pertapa jumlah dan menyimpan sebahagian besar daripada gaji anda. Pada kadar itu, anda mungkin bernasib baik untuk menjadi jutawan pada masa anda cukup pahit untuk menikmati ia. Dan melihat ia cara ini - anda membuat majikan anda kaya, bukan diri sendiri. Adakah yang merasa baik? Ini memerlukan anda untuk melangkah keluar dari zon selesa anda - adakah anda bersedia untuk itu?

Jika anda mentakrifkan diri dengan profesion atau perdagangan, anda akan mendapati sukar untuk melepaskan dan bersiar-siar di seluruh dunia untuk menjadi seorang usahawan. Walaupun kemahiran terlatih anda boleh menjadi sangat penting kepada anda dalam konteks yang lebih luas, mereka boleh menghalang anda dalam usaha untuk menjadi jutawan. Guru jutawan dan tukang paip tidak adalah seperti biasa kerana anda mungkin suka mimpi.

6. 6
Bersedia untuk masuk ke dalam perniagaan. Pekerjaan bergaji akan menjadi cara yang lebih perlahan dan mungkin mustahil untuk menjadi jutawan yang anda mahu menjadi. Satu kerja bergaji mungkin membuat beberapa CEO ke jutawan dengan cepat tetapi tanggungjawab dan potensi untuk liabiliti yang besar yang agak luar meletakkan bagi kebanyakan orang dan ia adalah peningkatan yang perlahan dan tidak semestinya pasti ke atas syarikat-syarikat yang cukup besar untuk membayar gaji dalam berjutajuta.Adakah anda bersedia untuk duduk di sekeliling dan tunggu apa-apa

kemungkinan, yang mungkin atau tidak mungkin berlaku, atau ingin kamu menjadi menerajui status jutawan anda?

7. 7
Lihatlah apa yang orang perlu, tidak semestinya apa yang anda mahu apabila membuat keputusan mengenai perniagaan. Apabila membuat keputusan mengenai perniagaan, anda mungkin tertarik dengan semua peluang yang cantik dan glamor di dunia. Perkara-perkara seperti membuat filem, iPod dan pakaian yang cantik. Masalah ini, ramai orang telah benarbenar penjuru pasaran tersebut. Walau bagaimanapun, akan sentiasa ada perkara yang orang perlukan dan mereka memerlukan mereka yang akan dilakukan dengan baik. Perkara seperti pembuangan sampah, penciptaan tenaga, menyediakan produk-produk kepada industri kesihatan dan mati, dan lain-lain mungkin tidak glamor seperti yang anda ingin tetapi ia penting dan mulia dalam hak mereka sendiri.Dan kepastian pelanggan tidak harus terlepas pandang ringan. Orang ramai tidak akan mati tanpa iPod tetapi mereka akan mati jika air minuman mereka adalah sama ada tidak boleh diakses atau najis. Pilih perniagaan yang menyediakan apa yang orang benar-benar memerlukan dan bersedia untuk dimasukkan ke dalam usaha untuk membuat produk dan perkhidmatan anda sama ada yang terbaik, harga yang paling berkesan atau yang paling unik.

8. 8
Mempunyai satu permulaan yang berjimat sehingga. Terdapat banyak bercakap tentang "mencari bahagian". Tidak banyak tempat mencari bahagian jika ia kos lengan dan kaki untuk mendapatkannya dan anda kekurangan pelanggan untuk membayar untuk itu.Dengan segala cara dapatkan saman yang hebat yang mendapat dipakai setiap hari dan membuat anda merasa yakin dan bersedia untuk bertemu dengan orang tetapi berhati-hati dengan pejabat anda patut keluar dan unsur-unsur perniagaan yang lain. Berikut adalah beberapa idea untuk membantu anda pada mulanya:
o

o o o

Pertimbangkan menyewa pejabat yang orang lain memberi, membersih dan yang mendapat dikongsi sekitar. Menghabiskan masa sahaja yang diperlukan dalam mereka, untuk mengurangkan kos. Jika anda mempunyai pejabat anda sendiri, sewa perabot atau membeli murah di lelong. Menggunakan bunga dan poster untuk menghiasi ia bukannya cuba membuat kenyataan berani tentang berapa banyak yang anda mampu. Anda tidak mampu banyak apabila bermula, supaya memelihara, memulihara, memelihara. Memajak apa-apa yang perlu sentiasa dikemas kini, komputer menjadi satu nombor dalam kumpulan ini. Pastikan perbelanjaan yang di bawah kawalan ketat dari awal. Fly ekonomi. Atau menggunakan Skype dan lain-lain borang online persidangan maya dan mengelakkan terbang pada semua.

o o

Menjadi eko-sedar dan mematikan barangan yang tidak digunakan sepanjang masa.Menyelamatkan planet ini dan keuntungan anda. Memindahkan pemikiran ini kepada semua kehidupan anda.

9. 9
Memantau aliran tunai dengan mata helang di permulaan anda perniagaan. Ini adalah salah satu masa dalam kehidupan di mana obsesi adalah kualiti yang baik. Setiap tuduhan peratus dan jika ia tidak dalam simpanan anda atau yang berjaya melahirkan kembali ke dalam perniagaan anda, ia adalah di dalam poket orang lain.

Jangan mengabaikan daya maju perniagaan anda. Sentiasa memberi perhatian kepada apa yang tidak bekerja dan membetulkan ia seawal mungkin. Jangan mengabaikan bahagian-bahagian yang biasa tetapi penting dalam menjalankan perniagaan, seperti timesheets, cukai, tunai runcit, invois, dan lain-lain Adakah mereka dengan kekerapan lancar atau menggaji seseorang yang mampu untuk menangani perkara ini. Perlu menilai semula perbelanjaan anda. Jika mereka lingkaran luar kawalan, mengurangkan mereka. Ingatlah bahawa perkara tentang penghinaan di atas? Lebih baik untuk dihina dan menyelamatkan perniagaan anda daripada menjadi angkuh dan hilang. Deal dengan hutang lapuk sebaik sahaja ia rears kepala. Ia tidak akan pergi, maka awal anda hadapi itu, lebih baik.

10.

10

Cari mentor yang telah berjalan berjalan dan mendapatkan nasihat. Kelilingi diri anda dengan yang sudah dibuat jutawan. Mereka boleh

ditemui di beberapa tempat, ada juga kelab talian peribadi di mana anda boleh mempunyai mentor jutawan sendiri menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membuat wang dalam banyak bidang dalam talian. Keputusan aktif untuk sumber pendapatan pasif

1. 1
Membiasakan diri dengan simpanan. Jika anda digunakan untuk maxing keluar kad kredit dan tidak menyimpan banyak, anda akan mendapati sukar untuk menjadi jutawan di mana-mana peringkat dalam hidup anda. Mulakan dengan membuka akaun simpanan semata-mata untuk menjaga mengetepikan wang dan menambah ia kerap. Ini harus berbeza daripada akaun simpanan anda setiap hari yang anda gunakan untuk menarik pembayaran bil daripada dan ia sebaik-baiknya perlu menjadi salah satu yang mempunyai kadar faedah yang lebih tinggi daripada biasa pilihan akaun simpanan anda.

Mempunyai akaun simpanan adalah salah satu daripada banyak cara di mana anda boleh menetapkan wang anda untuk bekerja untuk anda. Deposit awal anda wang tumbuh sama ada atau tidak anda membuat deposit tambahan dengan faedah.Belajar pelbagai jenis akaun, termasuk akaun seperti IRAS. Simpanan baik memerlukan disiplin diri. Menghabiskan masa bekerja di manamana tabiat buruk yang mengambil dari anda-disiplin diri. Fokus kepada apa yang anda boleh mencapai dengan cara menyimpan dan bukannya menyorok barangan atau menunjukkan off kepada orang lain melalui penggunaan mudah dilihat.

2. 2
Melabur dalam saham. Jika anda gung-ho untuk saham individu, membeli saham-saham syarikat-syarikat yang mana produk dan perkhidmatan yang anda menggunakan atau membeli. Salah satu cara terbaik untuk melabur dalam saham individu adalah melalui kelab pelaburan, anda mungkin mahu mempertimbangkan membentuk satu dengan rakan-rakan.Walau bagaimanapun, apa jua cara yang anda pilih untuk membeli saham, mendapatkan nasihat kewangan yang benar-benar kukuh dan pertama yang baik. Melakukan usaha yang wajar anda bahawa penasihat kewangan - semak reputasi mereka dan rekod pertama
o

Pelaburan mewah mungkin lebih perlahan dan kurang menarik daripada saham lain tetapi dalam jangka masa panjang, mereka memadai.

3. 3
Membeli dana bersama. Dana bersama adalah benar-benar satu pelaburan pelaburan lain. Apabila anda memiliki dana bersama, anda sebenarnya memiliki sekuriti (saham, bon, wang tunai) dalam bersama. Dengan dana bersama, anda pengumpulan wang anda dengan pelabur-pelabur lain dan mempelbagaikan pelaburan anda. Blue bulan peluang

1. 1
Bersedia untuk menggunakan nasib apabila ia timbul. Nasib tidak adalah sesuatu yang anda boleh nampak. Walau bagaimanapun, apabila nasib dan kesediaan anda untuk melompat ke atas peluang berlanggar, bersedia untuk mengambil kesempatan daripada nasib. Ramai orang terlalu takut untuk mempercayai peluang bernasib baik tetapi jika anda bersedia, risiko boleh dikurangkan manakala peluang boleh menakjubkan baik untuk kekayaan anda.

2. 2
Ikat nasib anda kepada industri yang baru muncul. Ini membawa sejumlah besar risiko tetapi boleh membayar dengan baik jika anda telah melakukan kerja rumah anda, dilindungi pertaruhan anda dan masih mempunyai sesuatu dalam rizab apabila risiko pergi perut-up.

3. 3
Uji bakat untuk menunjukkan permainan. Menunjukkan permainan mendapatkan wang mereka dengan penonton, bukan peserta. Berusaha untuk memenangi Siapa Mahu Be Jutawan. Jika anda tidak tahu jawapan kepada soalan, hanya meneka anda mempunyai peluang 25% untuk mendapatkan ia betul, jika anda tahu jawapannya, maka berkata ia.

4. 4
Gamble. Sertai berharap setiap lain di bangsa, di kasino dan meletakkan pertaruhan. Atau membeli tiket loteri. Dan duduk di sekitar menunggu dan menunggu dan menunggu.Harapan adalah satu perkara yang menakjubkan apabila ia memberikan anda motivasi untuk menjaga akan tetapi ia adalah satu perkara yang amat besar apabila semua ia adalah menyebabkan anda menunggu beberapa hari yang sempurna orang lain yang buat. Ia tidak akan berlaku dan semua orang-orang cerita-cerita tentang pemenang besar adalah penurunan dalam lautan berbanding dengan semua orang-orang yang tidak memenangi loteri, pertaruhan, permainan, apa jua.

Perjudian adalah memakan masa. Ia juga boleh menjadi benar-benar meletihkan.Bukankah anda lebih meletakkan bahawa masa dan usaha ke dalam sesuatu yang lebih cenderung untuk menghasilkan dividen yang sebenar?

5. 5
Berkahwin dengan jutawan. Peluang tipis. Selain itu, jutawan ini tidak boleh melihat wang beliau seperti anda. Mungkin ada pra-DPN, anda mungkin perlu untuk menjauhkan rakan-rakan anda, keluarga dan bekas gaya hidup untuk berurusan dengan sifat-sifat orang ini dan jujur, ini adalah pelan yang terbaik yang anda benar-benar boleh datang dengan?

6. 6
Mewarisi ia. Apakah peluang anda? Well, pertama anda perlu berada dalam sebuah keluarga dengan seorang jutawan. Kemudian anda perlu digemari cukup mustahil untuk dimasukkan dalam wasiat. Dan tidak pernah ada apaapa jaminan bahawa anda sama ada akan berada dalam kehendak itu atau apa yang akan akan meninggalkan anda dengan.Terdapat banyak ceritacerita dongeng Great Uncle Joe pergi tandas di hari-hari terakhir beliau dan memutuskan untuk meninggalkan berjuta-juta ke rumah kucing dan stoking kegemaran untuk keluarga. Selain yang, menunggu di sekitar untuk mewarisi berjuta-juta anda adalah satu cara yang agak sedih untuk menjalani kehidupan. Akhirnya, kekayaan diwarisi cenderung untuk membawa rasa puas hati dengan itu. Jika anda mahu menjadi jutawan untuk mengubah dunia, maka ini tidak mungkin pendekatan terbaik. Apa yang akan datang

1. 1
Berhenti membaca artikel ini dan semua buku-buku lain tentang menjadi jutawan.Dapatkan di luar sana dan mula melakukan. Pergi, sama dengan anda.
o

Masa yang sesuai. Tempat yang tepat. Anda adalah orang yang betul. Apaapa lagi alasan.

2. 2
Tahu Hasil anda. Mula dengan permulaan dalam fikiran. Jika matlamat anda adalah untuk membuat $ 1000000 kemudian menulisnya, meletakkannya di hadapan anda di mana anda lihat setiap hari. Anda tidak boleh memukul sasaran yang anda tidak bertujuan.

3. 3
Dapatkan Komited. Dapatkan emosi yang berkaitan, yang berkaitan, mengapa ia adalah satu kemestian untuk membuat juta dolar. Bayangkan

hidup anda dan apa yang ia akan menjadi seperti apabila anda mempunyai juta dolar. Fikirkan semua yang baik yang anda akan lakukan dengan wang. Kemudian berfikir tentang bagaimana buruk sekali anda akan merasa jika anda tidak membuat wang. Siapa yang anda akan menjejaskan paling?

4. 4
Berbincang Pelan Tindakan. Jarang sekali tidak sesiapa ke jalan lurus untuk membuat $ 1 juta. Tulis sekurang-kurangnya 30 idea-idea untuk cara-cara untuk membuat $ 1 juta.

5. 5
Cari Perniagaan Anda Sweet Spot. Terdapat hanya tiga keping untuk ini. Pertama, tahu kekuatan anda yang unik kepada anda, atau sekurangkurangnya di mana anda boleh menambah nilai yang unik. Kemudian mencari pasaran, sekumpulan orang yang mahu apa yang anda tawarkan. Akhir sekali, anda perlu memastikan orang-orang yang akan membayar wang untuk apa yang anda tawarkan.

6. 6
Menentukan Jenama anda. Jenama adalah tidak lebih daripada satu sistem kepercayaan bahawa orang mempunyai kira-kira anda dan perniagaan anda. Orang akan mahu menjalankan perniagaan dengan seseorang atau beberapa syarikat yang mereka percaya akan menyelesaikan masalah tertentu mereka. Anda mesti dilihat sebagai penyelesaian kepada masalah itu.

7. 7
Buat Model Perniagaan Anda. Model perniagaan anda mesti sama ada kesetiaan yang tinggi atau kemudahan yang tinggi. Jika ia adalah kesetiaan yang tinggi anda akan mempunyai kurang pelanggan yang akan membayar banyak. Anda perlu 100 pelanggan pada $ 10,000 setiap untuk membuat $ 1 juta. Jika ia kemudahan tinggi anda akan mempunyai banyak pelanggan membayar anda jumlah yang kecil. Anda perlu 100,000 pelanggan membayar anda $ 10 setiap satu untuk membuat $ 1 juta.

8. 8
Tentukan Strategi Keluar Anda. Cara yang paling mudah untuk membuat $ 1000000 adalah untuk mewujudkan sebuah perniagaan, aset, yang anda boleh menjual. Orang sering akan membayar pendapatan tahunan 2x untuk perniagaan. Ini bermakna $ 500,000 perniagaan tahun boleh dijual untuk $ 1 juta. Itu paruh ke mempunyai perniagaan yang membuat kira-kira $ 40,000 sebulan.

9. 9
Buat Lebih Keuntungan daripada pelanggan yang sedia ada. Cara yang paling cepat untuk meningkatkan pendapatan anda adalah untuk menjual lebih banyak produk dan perkhidmatan kepada pelanggan sedia ada anda. Mencari jalan untuk menambah lebih nilai, dan menawarkan produk dan perkhidmatan kepada pelanggan sedia ada anda.

10.

10

Membina Sistem dan Skala Up. Ini adalah keseluruhan rahsia untuk pecutan besar dalam pendapatan anda. Jika anda membuat produk yang dijual pada harga $ 100, dan anda tahu bahawa $ 50 dibelanjakan untuk pengiklanan konsisten menghasilkan 1 jualan, anda mempunyai model yang berjaya, selagi anda mengambil pasaran yang besar. Skala up.

11.

11

Sewa Orang Besar. Mengimbas kembali, salah satu sebab terbesar yang saya dapat pergi dari $ 60,000 pendapatan tahun kepada perniagaan yang berjuta-juta dolar telah kerana saya mengupah orang-orang besar. Ini adalah mengapa semua syarikat-syarikat besar memberi tumpuan kepada pembinaan pasukan dan kepimpinan satu-satunya cara untuk mempunyai sebuah pasukan yang hebat adalah untuk menjadi pemimpin yang hebat.
EditVideo EditTips Jangan gunakan kad kredit banyak, semua perbelanjaan yang berlebihan akan datang kembali menghantui anda, dan anda mungkin berakhir dalam hutang. Cuba mendapatkan kad debit bagi pembelian harian, mereka lebih mudah untuk berurusan dengan. Menggunakan kad kredit hanya untuk kecemasan, dan untuk menubuhkan kredit yang baik anda. Berkawan dengan orang-orang yang berkongsi matlamat dan nilai yang sama. Ia akan mengurangkan masa anda, dan memberi anda keseronokan apabila anda berada ke bawah. Jika boleh, membuat maksimum daripada dana persaraan anda disediakan sama ada oleh kerajaan atau kerja anda. Kemudian meneruskan untuk meletakkan seberapa banyak wang masuk ke akaun seperti Roth IRA. Jadikan ia satu permainan. Mencari peluang untuk membuat wang yang sepatutnya menjadi menyeronokkan. Jangan sekali-kali berpeluh. Wang tidak boleh membeli kebahagiaan yang sebenar. Jangan kehilangan kawan-kawan anda dan keluarga lebih membuat wang. Berfikir banyak tentang mengapa anda ingin menjadi kaya, apa sebenarnya yang anda mahu membeli, apa gaya hidup yang anda mahu. Jadikan ia tertentu, masa dan tarikh anda untuk mempunyai dan mengapa ia perkara kepada anda. Rancangan. Menentukan apa yang anda mahu, Akta di atasnya, dan Menilai sering untuk melihat bagaimana anda akan. Ia adalah OK untuk menjadi murah, tetapi tidak pernah menjadi murah kepada perkara-perkara yang memberi anda nilai. Baca. Lebih banyak anda tahu lebih banyak anda akan melihat ada kemungkinan, lebih banyak anda boleh membuat. Cari "sistem" yang telah terbukti untuk membuat orang menjadi jutawan. Lima pengeluar jutawan hari ini adalah: teknologi - pemasaran internet, pemasaran

langsung, perniagaan dari rumah, pengedaran produk, dan pelaburan (saham, bon, pelaburan / pembangunan hartanah). Biasanya, bentuk yang paling stabil dan boleh dipercayai daripada pendapatan adalah daripada pemasaran internet, teknologi, dan hartanah, dengan pemasaran internet, dan perniagaan berasaskan rumah yang memerlukan wang-kurangnya untuk menubuhkan.Pelaburan seperti hartanah dan saham biasanya agak berisiko tinggi dan memakan masa. Menunjukkan 8 lagi tips
EditAmaran Menyimpan kekayaan dan kekayaan dalam perspektif iaitu tidak membunuh angsa yang meletakkan telur emas. Dalam erti kata lain, elakkan mengabaikan sumber kekayaan seperti kesihatan yang baik. Jangan sekali-kali mencuri wang. Jadi tidak mendapat apa-apa idea tentang merompak bank. Menjadi bersedia untuk membuat pilihan yang berbeza daripada kebanyakan orang-orang di sekeliling anda. Jangan bercakap gah tentang berapa banyak wang yang anda ada. Pencuri akan lebih cenderung untuk sasaran anda. Di luar menyimpan wang anda, tidak ada jaminan bahawa anda akan membuat wang melalui saham. Anda perlu berhati-hati dengan sesiapa yang memberitahu anda sebaliknya. Wang tidak selalu membeli kebahagiaan (tetapi ia boleh menjaga hampir segala-galanya). Mempunyai hati nurani yang jelas, dan pastikan anda juga tidak akan kehilangan semua perkara-perkara lain yang penting dalam kehidupan seperti hubungan dan interaksi sosial.Wang tidak mempunyai bernilai tanpa ini. Internet ini penuh dengan penipuan. Jangan melabur apa-apa wang di dalamnya melainkan jika anda tahu bahawa mereka adalah legit. Melainkan jika anda adalah orang yang terkaya di dunia, akan sentiasa ada seseorang yang mempunyai lebih banyak wang daripada anda, akan sentiasa ada seseorang yang mempunyai wang yang kurang daripada anda. Sesetengah orang mencuri untuk menjadi kaya. Sudah tentu, itu satu pilihan, tapi ia adalahmenyalahi undang-undang.